Is uw financiële administratie op orde?

Organisaties, zoals eenmanszaken en besloten vennootschappen, voeren de administratie zelf of besteden het uit aan een accountants- of administratiekantoor. Het feit dat organisaties de financiële administratie veelal in eigen beheer voeren heeft te maken met een kostenaspect.

 Wij verbazen ons over het gebrek aan compleetheid, betrouwbaarheid en tijdigheid van de administratie en over de beperkte mate waarin managementinformatie beschikbaar is. Zelf doen is dus op zich geen garantie voor kwaliteit en efficiëntie. Slecht presteren door een interne administratie wordt veel langer getolereerd, dan slecht presteren door een accountant- of administratiekantoor. Als uw interne administratie slecht presteert bent u dan nog wel in staat om uw betalingsproblemen te onderkennen? Als u eenmaal betalingsproblemen heeft hoe kunt u dan tot een betalingsregeling komen met uw schuldeisers? Allemaal vragen waarvan de antwoorden in uw eigen administratie staan.

Een kant en klaar recept voor een tijdige en kwalitatief goede administratie is niet te geven maar ons team kan u helpen bij het opzetten van een goed administratief systeem. Door een goede administratiebent u als ondernemer in staat om de financiële problemen van u organisatie tijdig te onderkennen. Waardoor u tijdig maatregelen kunt nemen om erger te voorkomen.

Wij helpen en adviseren organisaties om meer grip te krijgen op hun interne financiële administratie. Ons team kan u tijdelijk of permanent helpen om uw financiële administratie op orde te brengen en uw helpen bij zaken waar u niet meer uit komt. Ons team kan voor de rust en expertise zorgen die u op dat moment nodig heeft om uw betalingsproblemen met de belastingdienst, pensioenfondsen, banken en overige crediteuren te regelen of door ons team te laten regelen.

Ons team bestaat uit accountants, fiscalisten, notarissen en advocaten die gespecialiseerd zijn in financiële, fiscale en saneringsproblemen.

Bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak met 
Marc van der Hout AA (06 – 119 206 47)

Accountant en adviseur in Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar
 

Lees over spaarloon, levensloop en vitaliteitssparen >>