Detachering door Your AA

Detacheren is ideaal wanneer u administratief personeel niet direct in dienst kunt of wilt nemen, maar wel voor een bepaalde tijd of een bepaald project een professional nodig heeft. Het grote voordeel van detachering via Your Accountants & Adviseurs is onze combinatie van professionaliteit, continuïteit en flexibiliteit.

Zoekt u tijdelijk administratief personeel?

Wij hebben professionele werknemers die bij u alle financiële, administratieve en overige accountancy werkzaamheden kunnen verrichten. U weet dus zeker dat u een gekwalificeerde en gemotiveerde medewerker van ons krijgt.

Bijvoorbeeld om een zieke collega tijdelijk te vervangen, pieken op te vangen, een planning of een strakke deadline te halen. Onze medewerkers zijn op korte termijn inzetbaar, flexibel en snel ingewerkt binnen uw organisatie. Wij detacheren door heel Nederland. Tijdens de detacheringsperiode houden wij intensief contact met onze professionals.

Wij zijn en blijven de werkgever van de gedetacheerde werknemer. Wij nemen alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening. U loopt als opdrachtgever dus geen enkele (arbeidsrechtelijke) risico’s. Wij leggen uw wensen en de gemaakte afspraken in een “op maat” overeenkomst schriftelijk vast.

Meer weten over detachering administratief personeel?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor detachering die wij in een persoonlijk gesprek graag aan u toelichten. Mail of bel 06 – 119 206 47 met Marc van der Hout AA voor een vrijblijvende afspraak.