Detachering door Your AA

Zoekt u tijdelijk administratief personeel?

Your Accountants & Adviseurs heeft gepassioneerde professionele werknemers die wij de mogelijkheid bieden om u van dienst te kunnen zijn bij alle u financiële, administratieve en overige accountancy werkzaamheden via detachering.

Onze medewerkers bieden de oplossing bij het vervangen van een zieke collega, het tijdelijk opvangen van pieken of het realiseren van planningen. Onze medewerkers zijn op korte termijn inzetbaar, flexibel en snel ingewerkt binnen uw onderneming.

Your Accountants & Adviseurs Detachering

Detacheren is ideaal wanneer u een kandidaat niet direct in dienst kunt of wilt nemen en toch voor een bepaalde tijd of een bepaald project iemand nodig heeft. Het grote voordeel van detachering is de continuïteit in combinatie met de flexibiliteit. 

Your Accountants & Adviseurs is de werkgever van de gedetacheerde werknemer en u loopt als opdrachtgever geen (arbeidsrechtelijke) risico’s. 
Wij bieden u diverse mogelijkheden aan die wij in een persoonlijk gesprek graag nader toelichten. U wensen worden in een “op maat” overeenkomst schriftelijk vastgelegd.

Bel Marc van der Hout AA (06 – 119 206 47) voor het maken van een vrijblijvende afspraak, u kunt ook een mail sturen

Accountant en adviseur in Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar