Financiële Planning

Bij Your Accountants behandelen we jaarlijks de jaarrekeningen van honderden ondernemers. We kijken dan vooral naar het ondernemingsresultaat. Maar wat gebeurt er daarna met dat geld? Daar hebben we financiële planning voor.

Financiële planning geeft financiële rust

Financiële planning geeft financiële rust. We verdiepen ons eerst in jouw situatie, zakelijk en privé. Daarna maken we financieel inzichtelijk waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.
Jij hoeft je geen zorgen te maken. Wij doen al het werk, voorzien je van goed advies en bewaken de resultaten op korte en lange termijn. Met financiële planning krijgt je vermogen de aandacht en zorg die het verdient.

Je bruto verdiende euro’s zo “onbeschadigd” mogelijk netto in handen te krijgen

Doel van financiële planning is om op langere termijn de bruto verdiende euro’s zo “onbeschadigd” mogelijk netto in handen te krijgen. Daarom worden de onderliggende stukken zoals bijvoorbeeld het testament, huwelijkse voorwaarden, hypotheek, levensverzekeringen, de aangiften Inkomstenbelasting en de jaarrekening tegen het licht gehouden, om te kijken naar toegevoegde waarde en de passendheid hiervan. Met als uiteindelijk doel om de bruto verdiende euro’s zo “onbeschadigd” mogelijk netto in handen te krijgen

Je zit er met financiële planning nooit naast. Op korte termijn omdat je weet dat we scherp naar jouw ondernemingswinst, inkomen en vermogen kijken en dat niet aan het lot overlaten. Op lange termijn omdat we een plan met je maken dat uit eindelijk flink meer kan opleveren dan maar ‘iets’ doen.

Cijfers liegen niet
We maken inzichtelijk waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar komt. Net als wanneer je voor een stadsplattegrond staat. Je kijkt altijd eerst naar “U staat hier”, dan zoek je je bestemming en dan de route er naartoe. Cijfers liegen niet, het is een kwestie van de juiste route uit stippelen en die voor ogen houden. Ons dagelijkse werk.

Heb je er al eens over nagedacht hoeveel geld je nu overhoudt en zou kunnen overhouden? Wij denken graag in heldere scenario’s, vanuit het doel dat je met jouw geld wilt bereiken. Er is niets op tegen om je vermogen te laten groeien als dat gewoon kan. Toch?

Weten hoe je meer geld overhoudt van je geld?

Wil je meer weten of een afspraak om jouw financiële mogelijkheden te bekijken? Neem dan contact op met Mano Schuitmaker FFP RB. Bel 06 – 47 690 133 of mail mano.schuitmaker@youraa.nl